CUM CUMPĂR ?
Cum cumpăr ?


Pasul 1. Alege produsele

Pentru a gasi produsele ce te intereseaza de pe site-ul interfoane.ro.com poti accesa categoria de interes din meniul din stanga.
Cu un singur click pe produsul dorit intri in descrierea detaliata a produsului, unde poti vizualiza toate specificatiile produsului, toate fotografiile acestuia, pretul, disponibilitatea, garantia, chiar si valoarea necesara pentru a primi produsele la tine acasa.
Multe dintre produsele de pe site beneficiaza de discounturi majore fata de pretul de retail.
Tot aici poti cere mai multe informatii despre produs, poti downloada specificatiile produsului in format PDF, poti comenta produsul si il poti compara cu alte produse. Toate acestea pentru a fi sigur ca produsul respectiv este exact cel dorit de dumneavoastra si este la cel mai bun pret.

Pasul 2. Adauga-le in cos
Cu un singur click pe  produsul este adaugat in cosul tau de cumparaturi.
Poti continua cautarea altor produse pentru a le adauga in cos sau poti alege sa vizualizezi cosul, folosind butonul "Situaţie cumpărături" din partea dreapta a paginii sau butonul din meniul de sus.


Pasul 3. Finalizeaza comanda

In cosul de cumparaturi poti vizualiza toate produsele adaugate de tine, poti modifica cantitatea acestora si chiar sterge produsele ce le-ai adaugat din greseala.
Tot aici trebuie sa alegi daca vrei produsele la tine acasa.
Cu un singur click pe  ai finalizat cumparaturile.


Imediat va aparea un formular cu datele necesare de contact si livrare iar un coleg de la departamentul de vanzari te va contacta fie telefonic, fie prin email pentru confirmarea comenzii si a adresei de livrare a produselor.

 

Cum platesc?

Preturile de pe acest magazin virtual contin TVA.
Plata se face cash la primirea echipamentelor.
In momentul comenzii on-line va rugam sa completati toate spatiile solicitate cu datele necesare intocmirii facturii: Numele firmei complet, CIF, Nr. de inregistrare Registrul Comertului, Adresa completa, Contul IBAN si Banca la care este deschis contul sau datele personale in cazul persoanelor fizice.


Timpul de livrare pentru produsele care se afla pe stoc este de 1 - 3 zile , de la confirmarea comenzii.

 

Cum se face tranportul ?

Transportul se face prin curier rapid (Fan Curier). Costul transportului in afara Bucurestiului este 30 de RON cu TVA, indiferent de valoarea comenzii. In Bucuresti Transportul este gratis.


YWVhYjM2OD